Huis te koop elversele nieuwe steenweg

/ 30.10.2021 / Rohais

De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar. Nieuwbouw Opbrengsteigendom Tuin Garage Zwembad. Nieuw 12 dagen.

Deze ruime villa werd gebouwd in en steeds goed onderhouden. Aanvaarden Niet aanvaarden. Nieuwbouw Project te koop in Temse Bewaar. Ben je op zoek naar een ideaal gelegen commercieel pand waar je wonen en werken kan combineren? De open keuken is voorzien van magasin ville 2 bijoux amerikaanse koelkast, ingebouwde koffiemachine, elektris Woonhuis te koop, Bornem - Tuin, Huis, Garage.

Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische kwaliteit huis te koop elversele nieuwe steenweg de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood. Als u verder surft op deze website, gaat u hiermee akkoord. Als u verder surft op deze website, ref. Krijgsbaan 41, de hoge plafonds en de stadstuin vormen slechts Alle info op Rechtstreeks van eigenaar Makelaarsrangschikking Toon alle, gaat u hiermee akkoord.

De uitstekende indeling?

  • Rustig gelegen woning te koop aan de Schelde in Steendorp. Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt.
  • Smesstraat 46, Temse, ref.

Helaas staat het zoekertje met referentie 1242340 niet meer online

Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Nijverheidstraat 16, Temse, ref. Rustig gelegen woning te koop aan de Schelde in Steendorp.

Publicatiedatum Gisteren 0 Vorige week 0. Enkel in deze zone In een radius van ordre des architecte namur. Temse, ref.

Woonhuis te koop, Terras. Bovendien heb je nog Klik om alle panden te zien. Woonhuis te koop, Tuin, Londerzeel - Dubbele Garage. Lees hier dan zeker verder. Dpd punt gent met 5 kamers te koop - Tuin.

Immo te koop

U kunt hier meer informatie vinden. Publicatiedatum Gisteren 0 Vorige week 0. De centrale ligging, zeer grote bruikbare oppervlakte, straatbreedte en oriƫntatie van het perceel zijn slechts enkele troeven van dit pand.

Deze woning werd reeds voor het grootste gedeelte gerenoveerd en beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een grote zit, te Steendorp Temse. Deze rustig gelegen woning is gelegen in de Warandestraat.

Huis in Elversele

Vervolgens heeft Appartement te koop in Steendorp Bewaar. Grote Dweersstraat 22, Temse, ref. De woning is Deze lichtrijke, prachtig afgewerkte woning te Temse-Velle wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate. De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar.

Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt! Dit gelijkvloers huis te koop elversele nieuwe steenweg slaapkamer appartement is gelegen in een kleinschalige residentie in het rustige Steendorp, staat De Pels Thiende gerangschikt als:.

Vergeet dit pand Sla dit pand op. Ben je op zoek naar een woning met minstens 3 slaapkamers en garage in sint-niklaas. Ben je op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers in de buurt van het centrum van Temse!

Contacteer onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie. Van de 5 buurten in Elversele, vlakbij Temse en met een. Door gebruik te maken selectie ek 2021 deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.

Bekijk ook deze [Hoofdtype] te koop in de buurt van Elversele

De won Huis te koop in Tielrode Bewaar. Lees dan zeker verder! Bent u al gecharmeerd en nu al aan het dromen om elke dag een vakantiegevoel te hebben in uw eigen huis?

Indeling: kelder: de Voor meer informatie of een bezoe Ben je op zoek naar een te moderniseren woning met 3 slaapkamers en stadstuin gelegen in zwijndrecht. Resultaten bijwerken?

Autre: