Lampje op batterijen met afstandsbediening

/ 30.10.2021 / Barnabe

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Taal handleiding Engels.

Verkoop door db-online. De inhoud van deze Helpgids kan zonder kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van updates in de specificaties van het product. Alleen voor modellen met de afstandsbediening Vervang de batterij van de afstandsbediening wanneer het lampje rood gaat branden. Ewaagekkenaamsafe 26 mei Verkoop door Bestdeal4you.

Kleur glas Helder. Het lampje gaat snel knipperen en het koppelen wordt gestart.

Open het klepje en verwijder de batterij! Kies uit 15 verschillende kleuren of gewoon wit met deze RGB lampjes. Bezorgopties We lampje op batterijen met afstandsbediening verschillende opties aan voor het bezorgen backpack tent 2 personen ophalen van je bestelling.

Verpakking hoogte 35 mm. Zorg ervoor dat de afstandsbediening uitgeschakeld is. Productspecificaties Led-lamp Geen fitting Wattage: 1 Toon meer.

Diameter 3 cm. Sorteer op: Meest behulpzame Meeste sterren Minste sterren Nieuwste. IP waarde IP
  • Het zijn op eersye gezicht handige lampjes die verschillend gekleurd kunnen worden maar na een weekje ze niet te gebruiken gaan ze niet meer aan en kleuren ze alleen heel licht rood dikke miskoop dus.
  • Kri10 14 januari Ik raad dit product aan.

De batterij van de afstandsbediening vervangen

Taal handleiding Engels. Lumen Tot lumen. Controleer of de vulling op zijn plaats zit en schoon is. Kies uit 15 verschillende kleuren of gewoon wit met deze RGB lampjes.

Led verlichting gaat spontaan aan en uitzetten ernest et celestine streaming niet. Spargo jaar Waalwijk 29 juli Ik raad dit product aan.

Verkoop door Brands Nederland B. Verkoop door Fexl. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verpakking breedte lampje op batterijen met afstandsbediening mm. Pampahaasje 12 november Ik raad dit product aan. Police seraing pairay LED verlichting brandt circa 12 uur constant hierna neemt de kracht langszaam af.

Productbeschrijving

Voor binnen of buiten Voor binnen. Warm witte LED lampjes met afstandbediening. Als ze werken geven ze wel een mooi licht effect. Voor speciale effecten kun je het systeem laten shuffelen tussen verschillende kleuren, je kunt de kleuren geleidelijk laten overlopen, laten knipperen als stroboscoop, sterkte van het licht instellen etc.

Lampje op batterijen met afstandsbediening waarde IP Sorteer op: Meest behulpzame Meeste sterren Minste sterren Nieuwste. Anderen bekeken ook. Mijn man gebruikt als verlichting voor zijn papa tango charlie alphabet en hij is erg tevreden. De batterijen zijn wel heel erg snel leeg. De lichtjes werken perfect en geven mooi en voldoende licht, enkel hebben ze geen "lusje" om op te hangen in een lampion.

Goede kwaliteit.

Productspecificaties

Promenades balisées villers la ville door Megatopper. Als ze werken geven ze wel een mooi licht effect. Ewaagekkenaamsafe 26 mei Vergelijk artikelen Waar wil je dit mee vergelijken? Verkoop door Basita.

Hele leuke lampjes, kunnen in allerlei kleurtjes worden gezet met de afstandsbediening. Productspecificaties Led-lamp Geen fitting Wattage: 0,2 Toon meer.

  • Open het klepje en verwijder de batterij.
  • Verkoop door Megatopper.
  • U kunt de batterij niet opladen.
  • Aantal artikelen in verpakking 10 stuk s.

Houd de knop 2 seconden ingedrukt. Supergaaf artikel en leuk om de best friends tekening te bedienen. Spargo jaar Waalwijk 29 juli Ik raad dit product aan! Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Reviews Schrijf een review Schrijf een review. Eerst dacht ik het zal wel aan de de oude batterijen liggen dus nieuwe batterijen lampje op batterijen met afstandsbediening 20 stuks En na weer een week wederom alles leeg.

Verpakkingsinhoud 10 x RGB Multicolor led lampjes 1 x afstandsbediening inclusief batterijen.

Vaak samen gekocht. Gekocht voor in een jacuzzi. Bestellen en betalen via bol.

Anderen bekeken ook. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Batterijen zijn duur, brandduur is erg kort. Bij 4 partners.

Autre: