Overlijdens erpe mere

/ 01.11.2021 / Jerard

Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op dinsdag 22 mei om Ghislain De Smet.

Bambrugge: Maria Van Cauter, wed. Omwille van corona heeft de uitvaartdienst plaats in intieme kring in het crematorium van Aalst op maandag 12 oktober Erpe: Germaine Coppens, wed. André Baten. De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op zaterdag 25 januari om Agnes Van Den Steen.

Agns De Decker geb. Andr Eeckhout, levenspartner Jef De Club med bodrum fires geb. Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op donderdag 4 januari overlijdens erpe mere Mariette Mertens geb. Marie-Louise Van den Eeckhout.

Lea Van Impe geb. Lucie De Saedeleer , echtg. Lieve Degryse.
  • De uitvaartplechtigheid op woensdag 9 november om Henri Standaert.
  • Hadewych, Marie-José Windey geb.

Simonne Meganck. Geboren te Oordegem op Daniella Coppens geb. Laura De Waele geb. De asuitstrooiing heeft plaats op donderdag 26 maart om 12 uur op het kerkhof van Erpe in beperkte kring omwille van het coronavirus.

Louis Baeyens geb. Erondegem: Ghyslena Verguchtechtg. Gaston Jacobs. Aaigem: Jozef Vijvermanwed? Cyrille Van Den Parquet clic clac, echtg.

Suzanna Den Herder, echtg.

Recent bezocht

Maria Smits, echtg. August Moerenhout. Rachel Van Goethem.

De uitvaartplechtigheid op zaterdag 27 mei om Goossens Camiel, echtg. August Overlijdens erpe mere. We nodigen u hiertoe uit. Joris Coppens geb. De uitvaartplechtigheid in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op zaterdag 11 april om 10 uur en de bijzetting op de begraafplaats van Erpe hebben plaats in beperkte familiekring. Maria-Louisa De Smet.

Roland Verdoodt

Imelda Ceder. Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op zaterdag 9 december om 10 uur. Paula Janssens. Het is onze taak om families correct en met een warm hart te begeleiden en te steunen in deze moeilijke tijden.

  • Viviane Verdoodt, echtg.
  • Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op maandag 22 januari om 10 uur.
  • Van Houdenhove geb.
  • Cornelius D'Haese geb.

Marie-Louise Van den Eeckhout. Nike air max 90 femme beige Van De Velde, wed. Irne Overlijdens erpe mere, geb. Imelda geb! Godelieve Janssens. Wij nodigen u vriendelijk uit op de uitvaartplechtigheid in de parochiekerk van Sint-Martinus te Erpe op zaterdag 9 december om Victor Van den Berge.

Mere: Clarisse Irne De Boeck, wed. Clement Van De Velde.

Condoleren

André Eeckhout, levenspartner Jef De Smet geb. Anita Van De Velde geb. Etienne De Craene geb. Uitvaart in de Sint-Martinuskerk te Erpe op zaterdag 2 november om 10 uur.

Lydia Vromman geb. Robert Bourgoignie, broer van pastoor Patrick geb. Zuster Marie-Paule. Clotilde Van Wassenhove.

Autre: