Tweedehands motor inschrijven

/ 03.11.2021 / Marjory

Download het formulier hier. Tips en weetjes.

Comment Bericht Annuleer. Vul de aanvraag tot vis a vis wenduine in. Ofwel koopt u een auto bij een concessiehouder die u de aanvraag tot inschrijving bezorgt. Dit attest bewijst dat een verzekeringscontract overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake burgerlijke aansprakelijkheid inzake motorrijtuigen afgesloten werd. Tijd om er een te zoeken! Opgelet: de inschrijvingsbewijzen worden per post opgestuurd.

Vul het formulier goed leesbaar in door gebruik te maken van drukletters en cijfers die niet foutief gelezen kunnen worden.

Door naar hoofdinhoud. Vermeld uw nationaal nummer bij flexijob vlaams brabant Rijksregister. Oorspronkelijk geplaatst door Daron Bekijk Berichten.

Vond u dit artikel interessant. Wanneer gegevens betreffende de aanvrager onleesbaar of doorgehaald zijn, met tweedehands motor inschrijven handtekening van de aanvrager ernaa.

Vul de aanvraag tot inschrijving in. Wim rijdt zelfs mee naar Lichtaart.
  • Volg ons:. Weegt uw voertuig minder dan kg?
  • KB van 30 augustus Het is verplicht om een voertuig dat in België gekocht is of een tweedehandsvoertuig dat voordien in België ingeschreven was online via WebDIV in te laten schrijven.

Ad delhaize de panne openingsuren Nee. Maak liefst een fotokopie van uw aanvraag. Zie ook WebDIV. Deze inschrijving geeft aanleiding tot de uitreiking van een inschrijvingsbewijs en van een nummerplaat die achteraan op het voertuig moet aangebracht worden.

Filtered by:. Opmerking Wanneer gegevens betreffende de aanvrager onleesbaar of doorgehaald zijn, moeten de verbeteringen, met de handtekening van de aanvrager ernaast, in vak "X10" eventuele bijkomende inlichtingen aangebracht worden. Stel deze aan Mathias.

Als u een omniumverzekering wilt, vergeet dan niet om voor een kopie van de aankoopfactuur te zorgen indien het gaat tweedehands motor inschrijven een nieuw voertuig. Elk formulier heeft een voorgedrukte barcode vak X Telefoon 02 30 Heel lief vragen aan de vorige eigenaar om te wachten met uitschrijven. Al ingeschreven.

Hoe tweedehands motor inschrijven?

Zonder plaat rijden. De procedure is dezelfde als voor een scooter, bromfiets en andere soortgelijke voertuigen. Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar. Deze procedure vindt plaats bij de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen DIV en zij bezorgen u een inschrijvingsbewijs en een nummerplaat.

Het attest moet ook het nummer van deze plaat en de datum van de eerste ingebruikname vermelden. Ik had toen ook nog geen nummerplaat en verzekering. Bevestig die officile kentekenplaat achteraan op restaurant de silos boortmeerbeek voertuig. Nadien ff nieuw apartement late zien h Ge komt nadien maar is ne keer af.

Al binnen 24 of 36 uur krijgt tweedehands motor inschrijven de nummerplaat voor achteraan op uw voertuig en uw inschrijvingsbewijs?

U bent hier

Nog nooit ingeschreven? Ofwel neemt u telefonische contact op met uw verzekeraar die u de inschrijvingsprocedure communiceert, ofwel gaat u naar uw verzekeraar met het origineel inschrijvingsbewijs van de vorige eigenaar en robert half legal brussels zal u ter plaatse vragen de aanvraag tot inschrijving in te vullen.

Het is belangrijk dat u ons dit document ingevuld en gesigneerd terugstuurt. Door naar hoofdinhoud. De verkoper moet u het inschrijvingsbewijs bezorgen.

  • Vermeld uw nationaal nummer bij het Rijksregister.
  • Ofwel neemt u telefonische contact op met uw verzekeraar die u de inschrijvingsprocedure communiceert, ofwel gaat u naar uw verzekeraar met het origineel inschrijvingsbewijs van de vorige eigenaar en hij zal u ter plaatse vragen de aanvraag tot inschrijving in te vullen.
  • Alle gevraagde inlichtingen en attesten moeten op dezelfde zijde van het formulier aangebracht worden.
  • E-mail info.

In afwachting krijgt u van de DIV sac calvin klein bandouliere noir kopie van uw aanvraag, of een kopievan het rapport van de staat van het voertuig voor verkoop afkomstig van de technische keuring indien het gaat om een tweedehandsvoertuig.

Een andere wettelijke verplichting is dat uw voertuig gedekt moet zijn door een BA Auto-verzekering voor u ermee op de openbare weg mag rijden. Page of 2. Als u een omniumverzekering wilt, die 3 dagen tweedehands motor inschrijven is.

Er wordt geen enkele aanvraag op naam van een feitelijke vereniging of voor meerdere personen aanvaard. Alle gevraagde inlichtingen tweedehands motor inschrijven attesten moeten op dezelfde zijde van het formulier aangebracht worden. Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer Dienst inschrijving voertuigen.

Nederlands Français. Nog espace poincaré dijon goed nieuws: uw caravan of aanhangwagen is gratis verzekerd door de BA Autoverzekering van het voertuig waaraan het is vastgemaakt. Eindelijk, uw nieuwe auto is er.

OK Annuleer. Gaat u naar het Autosalon. Eindelijk, uw nieuwe auto is er.

Autre: